0744 606 860Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HOTEL LUX GARDEN 5*

AZUGA, Romania
de la EUR324.00

Descriere

Hotelul Lux Garden este situat la baza pârtiei de schi ?i aproape de statia de telegondola din statiunea Azuga de pe Valea Prahovei. Proprietatea ofera parcare gratuita supravegheata si acces WiFi gratuit în zonele publice.

Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul spa, care include o piscina cu cada cu hidromasaj, o sauna, o baie de aburi si o sala de fitness. La recep?ie se pot achizi?iona permise de schi ?i se pot rezerva lec?ii de snowboard ?i schi.

Situat la o altitudine de 993 m, Hotelul Lux Garden este înconjurat de Muntii Bucegi si ofera camere cu balcon si vedere la munte.

Iarna oaspetii pot practica schi, snowboarding si sanius, iar în timpul verii pot face ciclism montan sau drumetii. Proprietatea ofera permise de schi, centru de închiriere de echipament de schi ?i o ?coala de schi ?i snowboarding.

Lux Garden are un restaurant care serveste preparate din bucataria internationala, un bar cu pian si o terasa cu vedere la Muntii Bucegi. Aici oaspe?ii pot savura deserturi delicioase si bauturi excelente, precum si preparate gatite la gratarul proprietatii.

Hotelul Lux se afla la 20 km de Castelul Peles din Sinaia si la 30 km de Castelul Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula.