0744 606 860Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Image Image Image Image

HOTEL ROMAN 2*

BAILE HERCULANE, Romania
de la RON0.00

Descriere


Dotari generale: restaurant, parcare proprie, lift, cabinete medicale, bar de zi, terase, salon de cosmetica, coafor, frizerie, casa de schimb valutar. Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 120 locuri. Dotari camere: TV, baie cu cada, baie cu dus, telefon. Numar total camere: 182 din care single: 29, duble: 146, apartamente: 7 - apartamentul este compus din dormitor si living. Observatii: taxa de statiune se va plati la receptia hotelului.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Roman, categoria I, in sistem bonuri valorice. Fitness/Wellness/Sport:

piscina acoperita, baza tratament, sala de gimnastica, sauna finlandeza. Tratament: boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal. 
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Sambata si Duminica nu se efectueaza tratament.