0744 606 860Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HOTEL CASCADA 3*

CEAHLAU DURAU, Romania
de la RON100.00

Descriere

Situata la 100 km de Piatra Neamt si la 6 km SV de comuna Ceahlau, la o altitudine de 780-800 m la poalele masiviului Ceahlau (în partea de NV) - renumit pentru legendele sale si traditiile magice - statiunea se afla într-o regiune montana frecventata înca din secolul al XVIII-lea. La Durau se afla o mica biserica pictata de celebrul pictor român Nicolae Tonitza.

Pe unul din traseele care urca muntele Ceahlau, turistii pot admira cascada Duruitoarea (25 m înaltime), cu un impresionant jet de apa si zgomot asurzitor (de unde îsi trage si numele). Statiunea, deschisa in toate anotimpurile anului, este recomandata pentru odihna si tratament al nevrozelor astenice, a starilor de slabiciune, a anemiei, pentru refacerea dupa eforturi psihice sau intelectuale. Exista posibilitatea de a efectua excursii pe Ceahlau (Ocolasu Mare-1907 m si Toaca-1904 m, ) si de a practica sporturile de iarna (pârtie de schi, cu diferite grade de dificultate).
Cai de acces: DN 15 (Turda-Tg.Mures-Piatra Neamt-Bacau) cu derivatie pe DJ 155 F din Bistricioara(16 km) sau de la Bicaz-baraj(28 km).

Hotelul  dispune de: 14 camere cu pat matrimonial; 2 apartamente cu cate 2 camere;5 campinguri (casute de vacanta cu 2 locuri).
Fiecare unitate de cazare de la Hotelul Cascada ofera TV prin cablu ?i frigider ca facilita?i standard. De asemenea, toate camerele au baie privata cu du?.