0744 606 860Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Hotel Wels 4*

DELTA DUNARII, Romania
de la RON203.00

Descriere

Descriere:

Amplasat pe malul bratului Sf. Gheorghe, cu iesire larga la Dunare, 50 m pana la apa, acces direct cu automobilul, fara a se trece Dunarea, ofera calitate si confort prin camere de cazare spatioase dotate la nivel european, sala de agrement cu masa de biliard, tenis de masa si aparate de fitness, care insa poate fi modificata in sala de conferinta (35 locuri), spalatorie/calcatorie proprie, restaurant cu bar si semineu, terasa in aer liber cu vedere la Dunare.

Camerele dotate cu mobilier din lemn au grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces gratuit la internet. 15 camere au miniterasa / balcon.

Facilitati hotel: piscina pentru adulti si copii, mult spatiu verde, teren de volei  si loc de joaca pentru copii in aer liber, sezlong-uri,  parcare pazita, miniplaja, leagan si foisor la malul Dunarii unde se poate face gratar cu foc de tabara la cerere, ambarcatiuni proprii cu motor pentru excursii si pescuit in Delta, acces ambarcatiuni la ponton.