0744 606 860Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HOTEL TRAIAN 2* - EFORIE NORD

Eforie Nord, Romania
de la RON343.00

Descriere

Adresa: Str. Traian, nr.1, Eforie Nord, jud.Constanta

Situare: deschidere panoramica spre statiune si Lacul Techirghiol, la 50 m. de statia CFR si Lacul Techirghiol si la cca.500 m. de plaja.

Dotari hotel: restaurant cu o suprafata de 980 m/p si 300 locuri, bar de zi, sala de receptii, conferinte si intalniri de afaceri, club, baza de tratament, magazin alimentar, centrala termica, terasa, bar, parcare,

Dotari camere: balcon cu geamuri termopan, grup sanitar propriu modernizat cu cadita dus, televizor, minibar, aer conditionat.

Baza de tratament: cu o suprafata de 1540 m/p, ofera tratament balneofizical si recuperare pentru 600 pacienti/zi cu medici specialisti, asistenti B.F.T. si cuprinde bazin-apa incalzita si sarata, cabinete tratamente, sala C.F.M., aparatura B.T.L., aparatura medicala specifica. Baza de tratament este amenajata pentru tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii, afectiunilor post-traumatice, neurologice, periferice si ale sistemului nervos central, afectiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii. Tratamentul beneficiaza de aportul namolului sapropelic, bioclimatului marin si apei sarate a Lacului Techirghiol.

Proceduri: 2/3 =30/40 lei /zi/pers- la care se adauga comisionul agentiei.

Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu, sistem fisa cont "a la carte", Mic Dejun inclus – 15 lei/pers/zi, Pranz/Cina – 35 lei/pers/zi ( se adauga comisionul agentiei);

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta intre 0-2 ani (neimpliniti), beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit (fara pat suplimentar); copiii cu varsta cuprinsa intre 2-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare (daca nu se solicita pat suplimentar) si achita 10 lei/zi micul dejun (la care se adauga comisionul agentiei) pentru maxim 2 copii, daca se solicita pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare + 10 lei micul dejun (la care se adauga comisionul agentiei); copii cu varsta cuprinsa intre 10-16 ani (neimpliniti) achita 65% contravaloarea unui loc de cazare, micul dejun il achita integral (15 lei/persoana/zi, la care se adauga comisionul agentiei)si se acorda pat suplimentar; copii peste 16 ani achita 85% contravaloarea unui loc de cazare, iar micul dejun il achita intreg si se acorda pat suplimentar.