0744 606 860Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HOTEL REGINA 3*

SINAIA, Romania
de la RON2180.00

Descriere


Localizare: hotelul Regina este situat la intrarea în orasul Sinaia  Teleschiurile se afla la o distanta de 1,5 km, iar oaspetii au la dispozitie o parcare privata gratuita.

Facilitati camere: Toate camerele sunt decorate cu mobilier din lemn de culoare închisa si tesaturi elegante în culori vii, care creeaza o atmosfera ideala pentru relaxare. Printre facilitatile oferite se numara TV prin cablu si un frigider.

Facilitati hotel: Interioarele confortabile de la Regina îmbina elementele unui decor de munte românesc traditional cu stilul modern. Restaurantul elegant serveste preparate din bucataria internationala, precum si specialitati românesti dintre cele mai apreciate. Barul este un loc relaxant unde puteti savura un pahar de vin sau o ceasca de cafea dupa-amiaza.

În orasul Sinaia oaspetii au la dispozitie numeroase facilitati de agrement, printre care cazinoul din Sinaia, care se afla la o distanta de 500 de metri, si o varietate de restaurante si baruri în centrul orasului, situat la 800 de metri. La hotel, puteti beneficia de masaje, contra unui cost suplimentar.

Manastirea Sinaia se afla la 1 km, iar Castelul Peles este situat la 1,5 km. Gara Sinaia se gaseste la 500 de metri.