0744 606 860Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
Image Image Image Image Image Image Image

HOTEL MURES 2*

baile felix, Romania
de la RON0.00

Descriere

Situare: Hotelul Mures se aflã în vecinãtatea hotelului Poienita, corp comun cu hotel Somes si Hotel Unirea, în vecinãtatea policlinicii.

Dotari generale 360 camere - 650 locuri, parcare, lift, restaurant, restaurant terasa, baza de tratament, sali de conferinte, sauna, masaj, curatatorie, farmacie, piscina interioara si exterioara, biliard, casa de schimb valutar, seif.

Dotari camera: Baie, televizor, cablu TV, telefon.

Tratament :
- hidroterapie
- kinetoterapie
- electroterapie
- termoterapie
- elongatii
- inhalatii - aerosoli
- masoterapie
- sauna

INFORMATII SI FACILITATI:

1. Nu se acceptã cazare cu mic dejun si tratament.
2. Micul dejun si cina (demipensiune) se servesc în sistem bufet pentru turistii individuali si meniu stabilit pentru grupuri.
3. Tratamentul balnear se acordã pentru minimum 1 sãptãmânã si include consultatie medicalã initialã, 20 de proceduri / 5 zile lucrãtoare, cu exceptia zilelor de sâmbãtã, duminicã si a sãrbãtorilor legale. Procedurile prescrise se vor reprograma. Asistentã medicalã permanentã.
4. Serviciile suplimentare solicitate se achitã la receptia hotelurilor: proceduri de tratament, Wellness sau alte servicii .
5. FACILITÃTI: - La hotelurile de 4* si 3* tarifele includ acces la piscine. Turistii cazaþi la Hotel Nufãrul au acces la piscinele de la Hotel Termal
6. Taxa de statiune, care reprezintã 5% din valoarea primei nopti de cazare, nu este inclusã în pret si se achitã, separat, la receptia hotelului.
7. Nu se accepta 3 adulti in camera dubla.